Album nou Apollo Brown & Planet Asia – Anchovies | #hip-hop 2017

Album nou Apollo Brown & Planet Asia - ansoa

Cand dau de muzica hip-hop buna, scriu si aici ca sa o impartasesc cu tine, nu de alta. Daca esti ca mine, atunci o sa fii multumit ca ai gasit un album bun si nou de hip-hop.

In momentul in care doi oameni legendari ai hip-hop-ului, Apollo Brown si Planet Asia isi unesc fortele, pui mana si asculti albumul ala, macar o data.

Eu am ascultat Ansoa si am ramas impresionat.

#productia muzicala ii apartine in totalitate lui Apollo Brown, el a produs si executiv piesele. Rupere totala si-a pus toata maiestria in beaturile astea. Sunt facute pe sistem vechi, prin sample si au lasat si acel crack, acel fasait de pe vinil. Beaturile sunt muzicale in ciuda sample-urilor si cumva relativ jazzy. Surprind prin lipsa cineilor (pe majoritatea pieselor cred) si prin faptul ca si snare-urile par sa lipseasca. Sunt date foarte incet si obtinem astfel un efect de hip-hop pe o muzica ce nu pare sa fie hip-hop.

#lirica+delivery Planet Asia este un mc de talie mondiala in ciuda faptului ca este underground. Probabil unul dintre cei mai subestimati mc-ii, isi face treaba cu prisosinta. Baga foarte bine si pe albumul asta, subiecte diverse, abordate interesant cu vorbe ce din cand in cand te cam pun pe ganduri.

Piese diversificate, stiluri diferite, toate conditiile sa avem un album bun, interesant. Mi-a placut extrem de mult si artwork-ul, simplu si la obiect, fara nimic, fara dinti de aur, fara funduri de domnisoare etc. Nimic. Un artwork simplu si foarte interesant.

Iti recomand cu drag acest album, este diferit de ce ai ascultat pana acum, garantat. Il poti asculta pe bandcamp, mai jos.

Sursa imagine: bandcamp Apollo Brown & Planet Asia

Album nou Apollo Brown & Planet Asia – Anchovies | #hip-hop 2017
Rate this post

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *