Album nou Yelawolf – Trial By Fire | #hip-hop 2017

Yelawolf mi-a placut dintotdeauna si nu mi-a placut niciodata. Baga misto, flow rapid si mitraliat (cum imi place mie) dar nu am rezonat niciodata cu accentul lui. Da, are un accent de rednex din Alabama (ceea ce si e) si pare enervant uneori.

Asta nu este insa un motiv suficient de intemeiat sa nu-i asculti muzica daca este bine facuta. Si este. Albumul de fata, Trial By Fireeste foarte tare. Am apucat sa-l ascult doar o data dar a fost suficient pana acum, sunt impresionat.

Este produs 100% de Yelawolf (cu un mic input pe dj-iing si un chitarist) si este foarte tare. Mi se pare un album hip-hop country – pana la un punct, dar este o fuziune solida. Negativele rup, sunt minimaliste – unele, dar solide, consistente. De asemenea, subiectele abordate sunt interesante de la dragoste la social. Iar Yela baga bine, are flow-uri potrivite care insa cumva transcend hip-hop-ul. Mi se pare ca a iesit din matca asta cam cu tot albumul. Da, nu mai e hip-hop-ul ala asa cum il stim noi dar este hip-hop.

Nu s-a dus spre trap, s-a dus spre muzica pur si simplu. Pe mine nu ma deranjeaza deloc, rezulta un album mai muzical decat suntem noi obisnuiti cu ale genului dar e un album bun, interesant.

Te las cu un extras de pe album, o colaborare cu Travis Barker si Juicy J.

Sursa imagine: https://shadyrecords.com/album/trial-by-fire/

Album nou Yelawolf – Trial By Fire | #hip-hop 2017
4 (80%) 1 vote

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *