Angelo – Prezentul conteaza

angelo - prezentul-conteaza-sticker-cd-gratuit-89

Al doilea album de rap romanesc lansat anul acesta (de care stiu eu cel putin) dupa gAZAh este Angelo – Prezentul conteaza. Este un album traditional de rap sa-i spunem, desi mc-ul e relativ nou, are sound-ul vechi.

Angelo – Prezentul conteaza

Materialul contine 9 piese, a fost lucrat in totalitate in studioul AMAVI si este un album cu stari diferite, cu vibe-uri diferite. Pentru acest album Angelo a colaborat cu Dice, Maich, Loki si Valentina Ene (nu in ordinea asta).

Ca sa incep cu sfarsitul, este un album ok pentru inceput, mi se pare o declaratie a unui mc nou. Nu stiu, e completarea cv-ului lui ca sa ma exprim asa.

Imi place maxim sound-ul, beaturile sunt lucrate bine e clar asta si mc-ul si-a ales bine negativele. Stie sa dea pe ele, stie cum sa stea pe ele astfel incat sa-l avantajeze, bravo!

Cu privire la partea de mc-iing, cum spuneam si mai sus, nu e un album rau. Mc-ul a expus diverse stari pe acest album, prima piesa de exemplu, “Turnul de control”, este cumva o declaratie de razboi, o bucata mai egorap, agresiva, buna.

A doua piesa “Vesnic”, este mai melancolica, nostalgica, compara cumva trecutul cu viitorul. E si asta o declaratie, un “uite de acolo vin eu”. Mai este cel putin o piesa de genul asta pe abum si anume “Prezentul conteaza”, cea care da si numele albumului. Este o piesa introspectiva, care plateste tribut parintilor si in care mc-ul ne povesteste cu patos care sunt visurile sale.

Piesa mea preferata cred ca este “Orice ar fi”, este o bucata mai raw, unde mc-ul baga direct, baga blana, sta teapan pe beat. Mesajul piesei este cu cojones, plus 1 la atitudine. O piesa de genul este si “Cea mai tare meserie”, colaborare cu Maich, insa are un alt vibe aceasta, e mai chill sa zicem.

Nu mi-am propus sa trec prin fiecare piesa cum nu v-ati propus voi sa va abonati la blog (dreapta sus) insa se pare ca asa iese. Imi place si bucata “Luna plina”, beatul este vechi dar nou iar mc-ul are o atitudine smechera aici si versuri tari. Imi place intodeauna cand mc-ii fac comparatii misto si le si ies, e o piesa coioasa si asta.

Peunltima piesa de pe album se numeste “Bombeu” si este si aceasta o colaborare cu Maich. Este o piesa pe care mc-ul a vrut sa-si etaleze si skill-urile tehnice. I-a iesit destul de bine, este o piesa rafala cu accente de chopper. Imi plac si piesele astea.

Ulltima piesa de pe album se numeste “Realitatea viselor” si este o piesa introspectiva si aceasta o piesa motivationala insa. In aceasta mc-ul isi concentreaza personalitatea, drumul, reflexiile, tenacitatea. Pe scurt, ne arata hotararea de a nu ceda si de a continua sa cante orice ar fi.

Angelo – Prezentul conteaza. Am dat peste album pe facebook din intamplare, cred ca nu ascultasem mai mult de o piesa – doua de la Angelo pana acum. I-am dat play de control, sa vad cum e si m-a surprins placut. Nu este albumul anului este insa un album bun, destul de solid. Adica mie mi se pare o fundatie buna, pe care mc-ul poate construi lejer. Sunt convins ca urmatorul album va fi smecher, il va scoate din anonimat.

Va recomand sa-l ascultati, il gasiti pe youtube sau il puteti cumpara de pe urban-shop.

Sursa imagine: urban-shop.ro

Angelo – Prezentul conteaza
Rate this post

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *