Apathy, Celph Titled ‎– Demonology | #hip-hop 2017

Apathy, Celph Titled ‎– Demonology | #hip-hop Ziceam ca renunt la a mai scrie despre muzica pe aici dar n-am cum sa nu fac asta cand dau de muzica buna. Twista m-a rupt data trecuta, asa cum ziceam atunci, mi-a dat cel putin doua piese care vor ramane in inima mea pentru o gramada de timp.

Este cazul si astazi, Apathy si Celp Titled sunt doi dintre emceii mei preferati de ceva timp incoace. I-am descoperit acum vreo cativa ani cand au colaborat cu Premier si au avut o piesa foarte caterinca. Au mitraliat pe piesa aia tot, cu un flow smecher si o lirica si mai smechera iar clipul este super-caterinca, atitudine de hater+trolling, chestie care mie imi place. Daca nus tii despre ce vorbesc, uite mai jos.

Evident ca de atunci si pana acum, am ascultat si alte albume de la ei si mereu mi-a placut ce am auzit. Desi sunt doi emceii relativ tineri, au un stil oldschool, un vibe bun, flow-uri smechere si lirici pe masura. Ambii sunt si producatori si n-au renuntat la beaturile alea flava, asa, oldschool. Imi place ce fac si reiese din piese, ambii sunt extrem de pasionati de muzica asta.

Asa ca n-aveam cum sa nu ascult Demonology, album scos anul acesta. Este un material de 10 piese impartit in doua, pe 5 da Apathy, pe beaturi produse exclusiv de el, pe celelalte 5 da Celph Titled.

Este un material bun, consistent si interesant. Apathy este foarte activ anul acesta, pentru ca asta este al doilea material scos. A debutat cu Divine Medicine, album solo, a continuat cu acesta si acum, in septembrie a scos un album cu O.C. Ei doi formeaza Perestroika. L-am ascultat si pe acela, foarte bun material, foarte consistent.

Dar sa ne concentram insa pe materialul de fata. Evident ca va recomand sa-l ascultati, bagati o ureche dar cu atentie, ca sa prindeti toate subtilitatile si toate fazele.

Va las cu piesa de mai jos, mentionez ca imaginea o am de pe facebook-ul lui Celph Titled, mi-a placut mie cum arata, e caterinca, am taiat-o eu un pic.

Apathy, Celph Titled ‎– Demonology | #hip-hop 2017
4 (80%) 1 vote

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *