Arme interzise pentru ca ar putea provoca decesul. No shit!

Uneori, legile lumii sunt din cale afara de ciudate. E si cazul celor de mai jos. Citeam un articol despre 23 de arme interzise prin conventii mondiale. Ok, nimic de zis, bravo. Mai ales ca e vorba de diverse arme chimice, biologice, nucleare si asa mai departe. Articolul il aveti aici.

Insa, e cam ciudat, cel putin uneori. Nu stiam ca de exemplu soldatii din primul razboi mondial isi inmuiau gloantele in otrava sau in diverse chestii ca sa provoace boli soldatilor si chestii de genul. E ciudat, trust me.

M-a amuzat o chestie, de fapt mai mult mi s-a parut utopica sau paradoxala. La numarul 17 din lista (cred), regasim gloantele taiate, cu varful pilit sau crestat. Erau folosite uneori de soldati ca sa provoace gauri mari in inamici. Cei mai mafioti dintre ei le foloseau si in scop de executii cand aveau cate o “sedinta” cu cate un superior nu prea placut.

Este in regula, ce sa zic, la razboi ca la razboi. Ce mi s-a parut ciudat, este ca aceste gloante sunt interzise. Si de ce sunt interzise? Pentru ca pot provoca moarte cu siguranta. 

Sau ceva de genul, nu m-am obosit sa citez exact. Pai sa ma scuze domnii cu conventiile, dar nu asta este scopul razboiului? A nu ma intelege gresit, eu nu sunt fan razboi, dar ca idee.

Nu stiu, e ca si cum te-ai duce la prostituate si ai interzice sexul oral pe motiv ca partenerul ejaculeaza. Pai nu asta isi dorea? De ce se mira atunci?

Ciudati sunt oamenii, cel putin uneori.

Sursa imagine: pexels.com

Arme interzise pentru ca ar putea provoca decesul. No shit!
5 (100%) 1 vote

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *