Ce ai face daca ai face pentru cateva zile schimb de corpuri cu careva?

Hei, mi-am adus aminte recent de filme precum “The Hot Chick” sau “The Freaky Friday”. Nu stiu daca sunteti familiarizati cu filmele de genul, sunt pur si simplu filmele in care doua persoane fac schimb de corpuri. Practic e vorba de un transfer de suflete, ceva de genul.

In filme evident, schimbul acesta da nastere unor situatii extrem de amuzante insa ma intreb cum ar sta treaba in viata reala.

Intrebarea mea este: daca ai putea sa faci schimb de corpuri cateva zile cu cineva, cine ar fi acea persoana sau acele persoane? Sa auzim. 🙂

Pai in cazul meu, as face-o mai intai pe haiducul. Cred ca as lua o parte buna din miliardarii lumii si mi-as face de cap cu averea lor pe care as imparti-o catre mai toata lumea. As soca lumea cu donatiile lor.

Mi-a placea apoi sa intru in pielea CEO-ului de la Google unde as avea grija sa rankez infrasunete si (nu numai) pe primele pozitii for life.

As face apoi o vizita domnului Obaman gen, m-ar interesa sa stiu cam ce se invarte pe la Casa Alba, asa, un mic rezumat. La fel as proceda si cu domnul Putin si cu tovarasul chinez, cine o fi el. L-as baga un pic si pe papa in combinatia asta, fiindca si Vaticanul are cate ceva de zis, destul de important.

Restul timpului, l-as petrece si la nivel romanesc desigur, m-ar interesa sa vad pe cat posibil si cam ce se intampla pe la noi si care sunt planurile. As profita de ocazie sa dau niste ordonante din alea de urgenta care sa mai taie din senatori, deputati etc. (La figurat desigur) si mai ales sa fie gen: daca stii cum arata o celula din inchisoare pe interior, atunci n-ai ce sa mai cauti intr-o functie publica. Apoi, as da inca o lege care sa le ia inapoi averea celor care au dat cu macaraua. Cat ai salariul? Atat. Cata avere ai? Atat. De unde diferenta asta enorma? Nu poti s-o explici? Nasol, da-o incoa.

M-as mai distra probabil cu corpul unei femei frumoase. N-as face nimic pervers gen insa ar fi fun sa fac oamenii sa baleasca si sa ma urmareasca peste tot. Ma rog, ar fi fun pentru cateva zile.

Ar mai fi niste idei insa pe alea vi le prezint dupa 12:00 noaptea.

Voi, cu cine ati vrea sa faceti schimb de corpuri pentru o zi sau mai multe si de ce? 🙂

Ce ai face daca ai face pentru cateva zile schimb de corpuri cu careva?
Rate this post

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *