Ce carti au mai aparut

Hei. Eu nu sunt in trend, n-am apucat sa ajung la targul Gaudeamus, am vazut ca e netul plin de selfie-uri de acolo. Se pare ca daca n-ai ajuns la targi si nu te-ai plans-o/laudat ca ai cumparat nu stiu cate carti/nu le mai poti cara/in ce ordine e nu stiu ce serie bla bla bla nu esti cool.
sursa: Negative Space/ pexels.com
Daca mai faci si recenzii de carti (ca mine) si nu te-ai dusssss… e grav cred. Oare m-o lua politia bloggerilor sau ce o sa mi se intample? Whateva man.
Asa, de final de saptamana sau de inceput de saptamana, depinde cand ma hotarasc sa postez articolul asta am zis sa vad ce carti au mai aparut si sa recomand cateva. Sa fie clar ca nu ma apuc sa recomand toate cartile care au iesit in ultima saptamana, cred ca sunt vreo 30 cel putin. N-am cum sa trec prin toate.
O sa postez doar ce mi-a atras atentia si zic sa incepem cu:

Catalyst: A rogue one novel

Ce sa zic, este parte a francizei Star Wars si ar trebui citita inainte de film, conform celor mentionate pe site-ul goodreads. Se mai zice si faptul ca cititul cartii nu reprezinta spoiler, deci puteti citi cartea si sa va si uitati la film in siguranta.
Imi pare rau daca va fac sa baliti dupa ea, insa momentan nu poate fi comandata, n-a aparut inca in Romania. O puteti comanda desigur de pe Amazon sau alte site-uri de genul, insa nu direct de la noi.

Collection: Invisible Planets

Inca o carte care inca nu se regaseste la noi (sau cel putin eu in online nu am vazut-o, imi pare rau). Cartea pare una smechera, este scrisa de un tip Ken Liu de origine chineza. Nu este un roman, este o antologie de povestioare, un soi de Hanul Ancutei. Practic cartea contine povesti mai scurte, povesti mai lungi, povesti mai SF, povesti mai fantstice etc. Cred ca este un soi de culegere de povesti pentru toata lumea.
Cu siguranta ramane pe lista mea, o sa ma intereseze o asemenea carte, imi plac SF-urile.

Scythe

Va recomand sa va luati un servetel fiindca pe masura ce scriu despre cartea asta, o sa-mi curga balele prin articol. Este o carte care n-a aparut deloc, o sa apara pe 22 noiembrie si a fost scrisa de Neal Shusterman. Imi doresc s-o cumpar fie si doar pentru coperta, nu m-ar deranja deloc. Imi place mult coperta, mi se pare smechera.

In fine, hai sa vorbim un pic despre carte. As vrea sa va spun ca este vorba despre o carte care vorbeste la randul ei despre… moarte, surpriza! Asta in caz ca nu era coperta suficient de explicita. Nu este insa chiar despre moarte ci mai mult despre lipsa ei.
Omenirea a ajuns la un nivel la care pur si simplu nu mai exista boli. Efectiv, oamenii nu mai mor din cauza bolilor, pot muri gen in accidente sau ceva de genul sau, mai pot fi eliminati cumva random de “morti” profesioniste. Vorbim de asasini profesionisti a caror treaba este sa curete societatea. Evident sunt multi doritori pentru acest post.
Pare sa fie primul volum acesta, astept cu interes sa apara cartea in Romania.

Bun, sunt suficiente carti pentru un singur articol, asa ca va las cu ele si astept sa-mi spuneti in comentarii care sunt cartile pe care le asteptati voi, ce asteptati sa apara. 

Pana una alta, va astept pe site-ul goodreads.com, unde va invit sa-mi dati add AICI.
Ce carti au mai aparut
Rate this post

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *