Oare de cat timp e nevoie ca o chestie noua sa nu mai fie noua si tu sa te miri?

mata enervata de o chestie noua

[otw_shortcode_dropcap label=”P” background_color_class=”otw-aqua-background” size=”large” border_color_class=”otw-no-border-color”][/otw_shortcode_dropcap]rima zi. “Ai venit devreme azi! “”Da, n-am putut sa dorm, m-am trezit devreme etc”.

A doua zi. Citeste mai sus.

A treia zi. Citeste mai sus.

A patra zi, n-am mai venit devreme. Nu de alta, dar ca sa nu ma mai intrebe nimeni. Cat timp trebuie sa treaca ca o chestie noua sa nu mai fie chestie noua si oamenii sa nu se mai mire? Pana mea dar e de-a dreptul frustrant sa ti se spuna aceeasi chestie de mai multe ori, consecutiv.

Eu zic ca e suficient o singura data. Daca totusi nu ti-a ajuns si vrei sa continui sa faci remarci de genul, macar schimba si tu abordarea. Nu stiu, zi intr-un fel sa fie mai funny, ceva de genul asta. Daca nu faci altceva decat sa spui acelasi lucru, tot ce reusesti este sa enervezi.

Eu nu sunt femeie (no offence) sa imi zici in fiecare zi ca sunt frumoasa sau ca-mi sta bine azi si sa mi se para “wow”! Asa ca nu inteleg de ce sa faci fix aceeasi observatie de mai multe ori la rand.

Incearca sa spui un banc in fiecare zi acelorasi persoane. Ia vezi, cati or sa mai rada in a treia zi si cati or sa se uite la tine enervati? Nu trebuie sa fii vreun businees analyst ca sa-ti dai seama de raspuns.

Asa ca boss… imi permit sa ma repet, nu de alta, dar daca te regasesti in articolul asta, poate intelegi la ce ma refer. Daca ai de comentat despre o chestie noua, fa-o, dar doar o data. Daca o faci de mai multe ori, fa-o cu stil. Recicleaza remarca sau extinde-o asupra altui aspect.

In caz contrar, e suficient sa faci asta o singura data fiindca vezi tu, o chestie noua e noua o singura data.

Oare de cat timp e nevoie ca o chestie noua sa nu mai fie noua si tu sa te miri?
4.5 (90%) 2 votes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *