Daca dai like inainte sa asculti esti prost

Daca dai like inainte sa asculti esti prost

Imi plac filmele, imi plac cartile, imi place si muzica. De asta sunt destul de calare pe youtube. Sunt la curent cu ce apare, atat in hip-hop cat si in celelalte zone. Imi place sa aud muzica noua si sa vad cum evolueaza.

In aceasta calitate, tot vad comentarii (ma mai uit si la comentarii ocazional) de genul “like inainte sa ascult“. Pentru cei care lasa astfel de comentarii, mesajul meu este: Daca dai like inainte sa asculti, esti prost!!! Mai citeste inca o data, sa-ti intre in cap, ca mi-e lene sa te fac prost de doua ori.

Asa apare muzica de rahat, din cauza la chestii de genul asta. Nu ma intereseaza cine canta, ca e Beatles ca e o trupa de 6 luni, muzica trebuie ascultata si digerata mai intai. Mai intai asculti, ca sa vezi daca e sau nu muzica buna, daca iti place dai like si share. Dupa ce asculti, nu dupa aia.

Cand te duci la cumparaturi, te uiti la haine, mancare etc. nu le cumperi/recomanzi pana nu le vezi, pana nu esti convins ca sunt ok. Atunci, la muzica de ce nu faci la fel?

Da, inteleg ca esti fan al lui Maricel (indiferent cine o fi ala), inteleg ca-ti place de defeci pe tine si etc. dar nu e ok. Tu intelegi de ce? Pentru ca nu trebuie sa-l sustii pe om sau trupa neconditionat, ca nu v-ati casatorit. Tu trebuie sa validezi cumva muzica lui si muzica lui trebuie sa fie de calitate.

Asa ca draga copile, ma bucur ca-ti place muzica, mai ales daca asculti si hip-hop dar, gandeste mai intai si apoi da like. Ok? Asculta, digera si apoi sustine.

N-are legatura directa cu articolul dar uite o piesa despre fani.

Sursa imagine: pexels.com

Daca dai like inainte sa asculti esti prost
4 (80%) 3 votes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *