DAMIAN & BROTHERS – Gypsy Rock. Change or die – Muzica 2016

Hei. Daca data trecuta am vorbit de carti, hai sa vorbim si despre niste muzica. Vreau sa va prezint astazi un album pe care inca nu l-am ascultat, de ce sa mint, n-am reusit inca sa-l cumpar. Am ascultat insa trei single-uri de pe el si m-a dat complet pe spate. Este vorba despre “DAMIAN & BROTHERS – Gypsy Rock. Change or die”.
DAMIAN & BROTHERS - Gypsy Rock. Change or die
A fost produs executiv de Damian Draghici si HaHaHa Production si contine colaborari cu cei mai in voga si mai misto artisti ai momentului cum ar fi Smiley, Loredana, Dan Bitman, Doc, Sore, Andra, Lora etc. Este o lista mare de voci minunate ce se impletesc pe acest album.
Mi se pare genial de asemenea cum muzica traditionala, instrumentatia de atunci se impleteste fara probleme cu muzica moderna, cu beaturile.  Este practic vorba despre muzica traditional tiganeasca, piese lautaresti vechi de cand e lumea reinterpretate. Este un amestec intre instrumente, intre vechi si nou, intre rock-pop-lautareasca etc.
Mie unul mi se pare ca a iesit genial, cel putin ce am ascultat pana acum. Sunt foarte curios sa aud piesa lui Doc cu Bitman. O pusese el intr-o zi pe net cand facut un live dar a sters-o repede de tot. Abia astept sa o ascult, sper sa rupa de tot bucata aia.

In fine, albumul pot doar sa vi-l recomand. Pana una alta va recomand bucata cu Andra si Cabron, o reinterpretare a celebrei melodii “Lume, lume, soro lume”. A iesit perfect cap coada.

In fine. Nu stiu daca mai sunt si alte chestii de zis. Cumparati si ascultati albumul si cam asta e tot. Asa nebunie muzicala n-am mai auzit de multa vreme, din punctul meu de vedere, albumul “DAMIAN & BROTHERS – Gypsy Rock. Change or die” este unic in tara si nu cred ca o sa se mai faca curand.

Pe langa piesa de mai sus, mai gasiti pe youtube un live cu Connect-R si Loredana si inca doua piese, “In statie la Lizeanu cu Smiley” si “Hopai Diri Da” cu Feli.

Va invit sa aruncati un ochi si prin celelalte recenzii de muzica.

L.E Intre timp au mai fost urcate si alte piese pe youtube.


Nu uitati sa va abonati la blog (dreapta sus) si sa dati un like si un share paginii mele, Dupa Bloguri

Sursa foto: facebook Damian Draghici & Brothers

DAMIAN & BROTHERS – Gypsy Rock. Change or die – Muzica 2016
Rate this post

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *