Damian Marley – Stony Hill | #hip-hop 2017

Am o pofta nebuna in ultimul timp de a asculta hip-hop bun dar si nou. Nu ascult insa doar hip-hop ci si alte genuri asa ca atunci cand am auzit ca Damian Marley a scos album, mi-am frecat fericit mainile. Este unul dintre artistii moderni preferati si stiu ca este un emcee bun.

Nu de alta dar cand a scos Distant relatives, cu Nas, au fost vreo doua piese in care l-a cam lesinat pe om si daca asculti hip-hop atunci stii ca Nas nu e genul de mc peste care sa treaca oricine.

Asa cum am anticipat, este un album smecher, cap-coada. Are un sound modern si imbina mai multe genuri, riff-uri de reggae cu dubstep dar si bucati de hip-hop. Pare sa apara insa si ceva sample-uri africane sau chestii de genul acesta.

Damian baga excelent, livreaza foarte bine, ca de obicei si da cu feeling. Mi se pare un album matur unde cred ca Damian l-a egalat pe taica-su, muzical vorbind daca nu chiar l-a si depasit. Mi se pare la fel de valoros.

Mi-a placut tot albumul dar cred ca cel mai mult mi-au placut piesele, R.O.A.R, Slave MIll, Medication sau Nail Pon Cross. Cred ca astea mi-au ramas cel mai mult pe retina dar imi place tot albumul, serios.

Daca iti place muzica, sa-l asculti neaparat, merita, este un album inspirational.

Sursa imagine: http://www.damianmarleymusic.com/

 

Damian Marley – Stony Hill | #hip-hop 2017
5 (100%) 1 vote

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *