De ce dai tag asa, gratuit?

[otw_shortcode_dropcap label=”P” size=”large” border_color_class=”otw-no-border-color” shadow=”shadow” square=”square”][/otw_shortcode_dropcap]etrec destul de mult timp in online, na, defect profesional ce sa zic. Inevitabil mai arunc un ochi in stanga-dreapta, pe cararile internetului. Ma intereseaza ce se mai intampla pe facebook, care mai sunt trendurile, din astea.

In fine, vad destule stupizenii si tampenii de-a lungul acestor drumuri si unele chestii nu le inteleg. Daca esti blogger, daca ai ceva de promovat inteleg sa faci anumite gesturi chiar daca nu sunt ortodoxe. Nu le aprob, dar le pot intelege.

Dar asa, pe persoana fizica, de ce sa dai boss tag unor persoane mai mult sau mai putin publice, ca sa ce? Ma rog, daca e mc-ul de la scara blocului vecin, mai merge dar hai sa luam situatie concreta.

La mine in lista sau ceva de genul, posteaza Maricica pe facebook o piesa a lui Smiley si ii da tag sau asa ceva. Ok, care e logica, de ce a facut asta? Ca sa vad Smiley cat de fan e ea, sau ce? Spera ca raspunde, ca sta ala sa dea like?

Persoane de talia lui sunt oricum asaltate de chestii de genul si nu cred ca au timp si chef sa raspunda la din astea. Asa ca, ce rost are, de ce sa faci treburi de genul?

Mie mi se pare stupid, mi se pare ca este un gest complet gratuit care nu-ti aduce nici un folos.

 

De ce dai tag asa, gratuit?
Rate this post

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *