De ce este interesanta Satra B.E.N.Z

neli feat 2americani Satra B.E.N.Z
sursa imagine: facebook Satra B.E.N.Z

Satra B.E.N.Z e… e… e… nu stiu cum!?

Ma uitam zilele astea la clipul asta al lui Neli, unde i-a anturat si pe Keed si pe Super Ed – 2americani. Desi Neli nu prea-mi place in mod deosebit (mai are de lucru la voce, se descurca in rest), asta mi se pare o piesa buna. Este o piesa de dragoste, pe un negativ smooth, jazzy asa pe care cei trei pica foarte bine.

Nu neaparat despre piesa voiam sa vorbim insa, ci despre Satra B.E.N.Z.

De ce are Satra B.E.N.Z succes?

Fiindca sunt performeri, de asta. Toti sunt buni pe felia lor, orice ar zice lumea, stiu sa cante, sa fie clar. Nu sunt cei mai tehnici mc-ii din lume sau ceva de genul, dar nici nu cred ca vor asta.

E clar insa ca stiu cum sa cante, stiu cum sa-si faca versurile si cum sa dea astfel sa prinda la oameni. Pe langa asta, sunt fresh si sunt/par naturali. Nu stiu cine ii invata sa se imbrace, sa-si faca parul etc. (daca ii invata cineva) insa e clar ca functioneaza, iti iau ochii, te atrag.

Ma uitam la clipul asta, si-mi place maxim piesa si prestatia lor. Zici ca e un film in care avem mai mult decat actori, avem entertaineri. Sper ca intr-o buna zi sa renunte si la acel auto-tune de pe voce sau cel putin sa fie cat mai putin, sunt convins ca ar face treaba buna si fara el.

Acum ca ne-am lamurit, va las sa ascultati piesa si ma retrag.

In curand urmeaza recenzia la O.$.O.D II, albumul lansat de baieti pe 1 martie 2017, un album carnos, mare. L-am asteptat cu mare curiozitate, eram curios sa vad cum suna albumul asta dupa ce l-am recenzat pe primul si am fost placut surprins.

Ne auzim in curand cu cronica de album, pana atunci nu uitati ca mai avem si alte recenzii de albume muzicale.

De ce este interesanta Satra B.E.N.Z
4.3 (86.67%) 3 votes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *