Despre ce inseamna sexy la femei

Uneori n-am chef sa scriu mult ci doar sa fiu simplu precum curierii, livrez mesajul rapid si gata. E si cazul zilei de azi.

Despre ce vreau sa vorbim astazi? Despre ce inseamna sexy. Atat la femei cat si la barbati insa cred ca este mai important la femei. Multe nu reusesc sa inteleaga ca exista o linie foarte subtire intre sexy si vulgar, linie pe care e naspa sa o depasesti fiindca poti sa pari curva. Daca nu iti doresti asta e naspa doar sa pari, fiindca induci lumea in eroare.

Care e fara, dragi pisici si ratuste de peste tot, nu e nevoie sa scoateti sanii sau fundul pe afara ca sa fiti sexy. Ma rog, a nu ma intelege gresit, eu va incurajez sa faceti asta insa vreau doar sa va zic ca se poate si fara. Chiar se poate.

Asta fiindca sexy e o atitudine, un stil etc. nu inseamna dezgolire. Sunt femei senzuale si sexy imbracate si-n pulovere pe gat cu pantaloni de clovn sau ceva pe ele. N-are legatura cu cantitatea de piele/organe pe care o arati si cu… “aura” ta. Si nu ma refer aici la matusa-ta sau ceva de genul. 🙂
Deci bagati sanii la loc si incercati sa va redescoperiti. Veti fi mai sexy asa, fiind voi, fiind feminine.

Acum desigur, daca insistati insa cu dezvaluirea partilor anatomice, cine sunt eu sa va opresc? Astept niste poze pe privat ca sa vedem daca sunt suficient de sexy sau nu.

Sursa imagine: pexels.com

Despre ce inseamna sexy la femei
4 (80%) 1 vote

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *