Despre Facebook si cat de naspa e sa-ti pui poze cu prietenul si dupa aia sa le stergi

Hai sa vorbim. E duminica, ora 11:00 seara, suntem pe 11.12 si ascult la parlamentare. Ar trebui sa dorm, fiindca maine bag munca de dimineata insa nu prea se poate gen, nu imi e somn. Din contra, ma simt super bine, zici ca maine e sarbatoare. Parca sunt in concediu, cam asa ma simt. Am moralul ridicat si sunt entuziast. Cu 20 de minute mai devreme am primit raspunsurile pentru un articol interviu pe care trebuie sa-l fac pentru site-ul scriitoriromani.info. Multumesc Rodica M. sunt sigur ca o sa iasa un articol smecher rau.

Bun, hai sa lasam insa introducerea asta si sa trecem la ce voiam sa discutam de fapt. Mi se pare naspa sa-ti pui poze cu femeia sau cu barbatul ca sa mentin registrul si apoi sa iti dea cu virgula. Stiu, stiu, iubi in sus, iubi in jos insa boss, la un moment dat, se poate duce naiba totul. Cine stie din ce motiv, insa se poate freca toata relatia. Asta mi se pare mie momentul naspa.

Adica pana atunci ai pus poze pe facebook cu presupusa jumatate si cu siguranta ai primit comentarii stupide gen “frumosilor” chiar daca plm, sunteti doi hidosi (no offence) si cand se duce pe penis totul, pac ramai cu pozele pe facebook. Da stiu, le stergi insa mie tot mi se pare penal. Mai naspa mi se par de aia care nu stiu faza gen.

Adica, sa zicem ca te combini cu Maricica, care Maricica e buna rau. Blonda, tanar, forme, tot ce trebuie. Pac, te trezesti pe facebook-ul Maricicai cu niste tag-uri si supranumele “boo”. Care “boo” te transformi in “buuhuuhuuu” dupa o vreme si te duci naiba de tot. Si uite asa dispari de pe facebook si pac, alt “boo” iti ia mandru locul pana la urmatorul fraier.

Morala povestii: “boo” nu dispare, “boo” se transforma. Bitch.

P.S Te invit sa te abonezi la blog, dreapta sus.

Despre Facebook si cat de naspa e sa-ti pui poze cu prietenul si dupa aia sa le stergi
4 (80%) 1 vote

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *