Despre rap-ul libidinos

rap de dragoste

[otw_shortcode_dropcap label=”M” size=”large” border_color_class=”otw-no-border-color”][/otw_shortcode_dropcap]-am cam saturat de rap, cred ca ar fi momentul sa iau o pauza. Desi internetul e liber (oarecum), desi tehnica a evoluat si fiecare poate sa faca ce vrea, mi-ar placea ca uneori cel putin sa existe o politie. Cel putin, o politie rap care sa le dea peste cap astora ce si-o ard gen rap de dragoste.

Ma tot uit in stanga, in dreapta, ce mai apare pe net asa cum am mai zis si in trecut si vad diversi copii care se apuca de muzica. Lucru bun de altfel, foarte bine. Dar cred ca toti se cred Vescan mai nou sau mai stiu eu ce rapper si desi are 15 ani pustiu’ si e satul de masturbare probabil, se screme dupa dragoste de mama-mama.

Ma copilu’, da’ cand ai avut tu timp sa te indragostesti asa profund si sa si suferi pe tema asta? Cand? Mai si vorbesti de plecat de acasa si din astea. Pai ia zi boss, stateati si impreuna? Cine platea chiria, tu, din alocatie? Ah, scuze, am uitat ca esti si gangster, vindeai panselute.

Boss, nu vrei tu s-o lasi moarta cu din astea? Dac-o simti, atunci scrie daca nu insa, termina. Miroase a manevra de marketing si nu-ti sade bine. Da, stiu, l-ai vazut pe Vescan ca are succes si vrei si tu. Da, dar tu nu stii ca Vescan are minim 8 ani de muzica in spate. Este genul de om care scoatea un album de rap pe an. Clar? A crescut mult pana a ajuns aici, a facut ce a vrut, vorba aia. Da, acum face bani dar cu ce pret?

Tu vrei sa sari etapele alea si sa ajungi direct la bani asa ca te-ai gandit sa faci niste rap de dragoste. Ok, fa-l macar cum trebuie. Stii de ce e greu sa faci rap de dragoste? Pentru ca e fumat boss, de aia. Sunt mii de piese pe tema asta si trebuie sa fii foarte smecher, s-o dai frumos de tot ca sa fii cool. Daca nu esti original, daca nu vii cu ceva nou, plictisesti si enervezi.

Nu uita boss, ca rap-ul trebuie sa aiba feeling, sa aiba viata si sa transmita ceva. Ok? Si daca vrei dragoste, na piesa de dragoste.

Sursa imagine: pexels.com

Despre rap-ul libidinos
5 (100%) 1 vote

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *