Despre revenirea La Familia si noua piesa

Daca n-ai vazut si n-ai auzit pana acum, atunci da-mi voie sa te informez. Sisu si Puya au reunit La Familia (nu erau despartiti, doar muzical) si lucreaza la un nou album. Au filmat cateva episoade de vlog, cateva sesiuni de studio, din astea.

E o bucurie pentru fanii lor separati si impreuna, mai ales pentru noi, astia mai batrani care i-am ascultat pe vremuri, de prin ’98 incoace. Practic, am crescut impreuna.

Relatia mea cu ei a fost una de mixed feelings, mai intai mi-au placut mult, apoi nu prea, apoi i-am ascultat separat dar nu m-au rupt niciodata. Piesa asta insa imi place mult. Nu stiu acum daca doar pentru ca sunt eu nostalgic sau ceva de genul, insa e bine. E lucrata cum trebuie, cei doi stiu cum se face asta. Cei doi livreaza un mesaj care e pe fata sa zicem asa, un adevar pe care il vedem cu totii insa ei o fac in felul lor.

Imi place, daca tot albumul e cu vibe-ul asta salut revenirea lor. Imi place mult si beatul facut de Mahia Beldo, daca nu ma insala pe mine urechea, are la baza sample-ul din Tupeu de borfas  insa e refacut. E mai lent un pic, mai jos si schimbate acordurile cred.

Tie cum ti se pare piesa si ideea unui nou album La Familia? 

Despre revenirea La Familia si noua piesa
4 (80%) 1 vote

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *