Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer | 2007

Bunicel film. Este primul film pe care l-am vazut din serie, stiu, am pierdut niste timp si trebuie sa ma pun la punct cu seriile astea. Desi imi promisesem de mult ca ma uit macar la unul din serie fie si numai pentru Jessica Alba, mi-au tot scapat. Intamplarea a fost sa vad programul pe HBO si atunci am zis ok, hai ca ma uit.

Mi-a placut, destul de bun filmul. Mi s-a parut ok, scenariu bunicel, jocul actorilor destul de bun, destul de ok per total. Nu pot sa zic ca este un film genial, mi se pare un pic light insa nici nu e un film prost. Este un film prost cu care nu pierzi timpul sa-l vezi. Nu mi se pare ca se compara cu X-Men de exemplu dar nici nu e un film prost.

Filmul ne prezinta cele 4 personaje, Reed (the cappo) aka Mr. Fantastic, Susan aka Femeia Invizibila, Johhny aka Torta Umana si Ben, aka Omul de piatra (imi aduce aminte de Golem, ala din 1929). Personajele sunt evident legate intre ele, adica Reed si Susan se iubesc si incearca sa se casatoreasca iar Johhny este fratele ei. Casatoria celor doi este tulburata de aparitia Surferului de Argint, forta cosmica si supranaturala ce pregateste terenul pentru distrugerea pamantului. Vor reusi cei patru sa-l salveze? Ramane de vazut.

Din punct de vedere psihologic, avem asa:

– Reed – Nerd, workaholic, genul google (le stie pe toate), un pic sub papuc.
– Susan – Femeie ce vrea control aproape total (pleonasm, stiu), stresata pentru viitor, cicalitoare oleaca.
– Johhny – Tanar, superficial, increzut, fustangiu wannabe.
– Ben – Malac, timid, introvertit un pic, cu probleme de intimitate, betiv si grumpy.

I-as da un sase. Daca vi-l recomand? Da, nu strica sa-l vedeti. Cum ziceam mai sus, nu e pierdere de vreme insa nici filmul mileniului.

Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer | 2007
Rate this post

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *