Fantome, o trupa foarte profi si serioasa

Putina muzica se face in Romania la nivel profi, din pacate. Si ma refer aici la toate genurile, desi in special la partea de rap. Multi cred ca e important doar ce zici, nu si cum o zici, cum ajunge la oameni si cum se aude.

De astea auzim beaturi vai de ele, track-uri mixate si masterizat dupa chelie si “artwork-uri” facute de incepatori sau pur si simplu ciordite de pe net. Ca o mica paralela, cei care se plang ca nu sunt platiti, n-au de obicei nici o jena in a ciordi la randul lor diverse. E pe net, e mocca, da’ tu sa-mi dai banii pe album! Nu e greu sa faci o poza si nici sa faci o ilustratie, niste click-uri si gata dar pe de alta parte, albumul meu…

Noroc ca mai sunt si oameni ca Fantome, ce nu se incadreaza deloc in categoriile de mai sus. N-o sa mai mult de atat, nu am ce. Am vrut doar sa remarc cat de smechera e piesa de mai jos, cu tot cu clip. De fapt ala nu e clip, e un anime intreg. E un clip foarte complex si foarte bine facut, pe care eu l-as incadra mai degraba la scurt-metraj.

Uite care e ecuatia, cineva care se respecta, investeste in munca sa. Nu doar tranteste niste chestii pe net si asteapta sa vina sponsorii si bani. Sunt convins ca a costat mult acest clip si ca a durat mult pana sa apara dar asta nu i-a oprit pe baieti.

Felicitari si sa vedem cat mai multe astfel de clipuri si de piese, este spre binele nostru, al tuturor fanilor muzicii romanesti!

Fantome, o trupa foarte profi si serioasa
Rate this post

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *