Grasu XXL, filmat în timp ce lovește un adolescent, la un bal al bobocilor.

Hai sa ne amuzam un pic, sau sa nu ne amuzam un pic. Vom discuta jumatate la caterinca, jumatate serios.
boxing-ring-boxers-fight-70567
sursa: pixabay.com/ pexels.com

Ce s-a intamplat

Grasu XXL a sustinut un concert la un bal al bobocilor in Bucuresti. La un moment dat, din varii motive, se da jos de pe scena profitand de faptul ca nu era bucata lui, merge direct spre un tanar, ii aplica un capac si apoi se intoarce pe scena. Mi-a placut atitudinea lui desi nu incurajez violenta. Nu mi-a placut faptul ca a dat pe la spate, din punctul meu de vedere baieteste era sa-l intoarca cu fata si apoi sa-l pocneasca.
Aveti aici filmuletul.

De ce a facut asta?

Cine stie, you never know. Nu stiu daca o sa aflam vreoadata. A fost insa generat gestul probabil de un gest al tanarului sau de cine stie ce-o fi strigat. In calitate de rapper, am participat nu o data la concerte.
Nu o data am auzit fani ai diverselor trupe urland chestii catre mc-ii, doar pentru ca ei erau fani ai celorlalti. Cel mai naspa concert la care am fost, a fost prin 2010 sau 2011 cred, cand am fost la lansare la Il-Egal. Fiindca intrarea era mocca, venisera niste baietasi care erau fani Mafia.
S-au imbatat/au fumat si au strigat cam tot concertul Mafia, Mafia. La un moment dat, baietii de la Il-Egal au oprit concertul si le-au rupt capatana. A iesit o mare bataie nu asa. Pur si simplu erau valuri de pumni si de picioare care veneau spre usa.
Deci Grasu XXL nu e singurul care reactioneaza asa. Nu uitati ca multi mc-ii sunt plecati din strada sau au ramas tot acolo.

Trebuia sa faca asta?

Normal ca nu. Nu, nu trebuia sa reactioneze asa. Violenta, oricare ar fi motivatia ei nu are cum sa fie o chestie buna. Orice ar fi, nu are cum sa fie ceva bun. Si daca te aperi folosind violenta, tot rau este.
In cazul de fata, Grasu XXL ar fi putut sa se abtina sau sa procedeze altfel. Poate trebuia sa foloseasca ironia ca sa se apere.

Trebuia tanarul sa faca asta?

Ma repet, nu stiu ce a zis tanarul ala, sau ce a facut. Sunt convins insa ca nu a incasat-o din senin. Ar fi putut sa evite acest eveniment. Cunosc un procedeu foarte simplu care te poate scapa de corectii fizice, se numeste: TACI DRACULUI DIN GURA!!! Da, ai auzit bine, taci din gura!!!
Vezi ca intre net si realitate este diferenta mare. Daca pe net poti scapa fara sa patesti nimic/iti iei ban, sa nu te mire daca in viata reala o iei direct in bot. La propiu. Nu toti artistii sunt calmi si zen, nu toti au puterea sa te ignore.
Asa ca, incearca sa taci din gura daca nu ai nimic de zis. Daca evenimentul respectiv, sau lucrul respectiv nu te impacteaza pe tine, atunci… de ce sa provoci? Daca ai ceva de zis, fa-o intr-un mod organizat, civilizat, cu argumente. Atunci va fi ok. Pana atunci… ai grija!

Nu uitati sa va abonati la blog (dreapta sus) si sa dati un like si un share paginii mele, Dupa Bloguri.

Grasu XXL, filmat în timp ce lovește un adolescent, la un bal al bobocilor.
Rate this post

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *