Hei, 1 iunie, hai sa ne c… pe noi!

Stiu, e zi libera, ar trebui sa fiu happy si sa ma bucur. E si 1 iunie si asa mai departe. Ziua imi este insa intunecata de tampenia oamenilor si abia apoi de ploaie. Fiindca am banuit ca Bucurestiul va fi cam aglomerat azi, fiind toata ziua libera, am decis ca azi sa stau in casa si sa ies maine, sa-mi fac de cap.

Ma gandesc ca maine o parte din oameni lucreaza, sau au plecat din Bucale si gata, o sa fie mai liber si fara kinderi.

Ce m-a enervat astazi, este multimea de oameni care se cred copii si se si comporta ca atare. Sa-mi bag ceva, daca n-a fost facebook-ul plin azi de fete din copilarie, poze comuniste si statusuri tampite. Toata lumea la multi ani, la multi ani copilului din tine, la multi ani nou si bla bla bla. Nu mai zic si de oamenii de pe la munca care s-au tot prostit toata saptamana, c-o fi, c-o pati.

Pai pana mea Gogule, ai 30 de ani si inca mai defeci pe tine cu la multi ani de ziua copilului?! Poti sa ramai copil si fara din astea. Nu e nevoie sa te prostesti si sa te maimutaresti ca sa fii copil, sa fie clar. Este pur si simplu enervant, mai ales daca te apuci sa vorbesti si peltic sau ceva de genul.

Da, sa ne bucuram de ziua libera si de sarbatoare, o putem face insa intr-un mod decent. Ma repet, nu trebuie sa facem pe maimutele pentru asta.

Sursa imagine: pexels.com

Hei, 1 iunie, hai sa ne c… pe noi!
4 (80%) 2 votes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *