E bine cand ai prieteni, e si mai bine cand te si inteleg

inchis temporar, lasa-ma in pace

Voi avea vreodata liniste in viata asta? Chiar sunt eu asa un mare carnat in viata unora, atat de important incat sa nu poata trai fara mine? Mi-as dori sa ca cel putin uneori prietenii sa intealeaga fara sa le spun mesajul meu: lasa-ma in pace! Sunt enervanti uneori, mai ales cand se repeta.

Lasa-ma in pace!

Asta nu e un articol, de fapt e un nenorocit de manifest.

Te rog, draga prietene, pentru putin timp pe an, prea putin timp, am si eu niste liniste. Doua nenorocite de saptamani care se presupune ca este concediu. Este un penis, ca suna telefonul ca la nebuni si in perioada asta, dar nu mai zic nimic.

Colac peste pupaza insa mai sunt si prietenii care te freaca la icre. Jobul ca job, n-ai ce sa faci, trebuie sa raspunzi ca e interes de serviciu. Pe langa asta, e mai bine si pentru tine sa raspunzi ca daca se intampla ceva, tot tu repari dupa aia si stim cu totii, e mai usor sa previi decat sa repari.

Dar prietenii, eu nu inteleg, oare de ce decedatii lor nu pot sta cuminti si sa te lase naibii in pace? Adica le si spui oamenilor, ca na, abia astepti concediul, ca te simti obosit, ca ai nevoie de liniste, ca ai nevoie de timp pentru tine, ca stai rau cu nervii, ca plm si ei ce fac? Sau mai degraba ele, ca doar ele sunt mai batute in cap si nu inteleg ca cel putin uneori nu e ok sa te lipesti de un om ca o ventuza.

Bacdafucup, lasa-ma in pace!

Stimabililor, va roaga nenea frumos, din tot sufletelul, lasati-ma sa respir, ca altfel nu stiu ce iese, nimic bun, in orice caz. Prietenia noastra se va duce rapid pe penis, garantat fiindca atunci cand e prea multa lume calare pe mine, ma simt incoltit, precum cartoful iarna la caldura. Cand ma simt incoltit, atac, fiindca la baza eu sunt poate mai animal si instinctul inca ma conduce uneori.

Rugamintea mea pentru tine, dragul meu prieten este: lasa-ma in pace!

Sursa imagine: pexels.com

E bine cand ai prieteni, e si mai bine cand te si inteleg
5 (100%) 1 vote

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *