Lemonade – by Beyonce

beyonce lemonade

O stii pe Beyonce, da? Beyonce ma, a lu’ Jay-Z (Ionica pe numele mic). Ei taica, am auzit ca e mare, mare cantareata si nu cred ca a mintit cineva. O boy, chiar este. Mi se pare ca este genul de artist care sparge barierele si stie cum sa treaca si in alte zone.

La fel si barba’su, dar cred ca ea e mai sus ca el. Este o artista desavarsita, are o voce excelenta, un aspect placut si este o prezenta charismatica. Este o influenta pentru milioane de femei din toata lumea si ea stie lucrul acesta. De altfel, mi se pare ca este una din acele femei puternice, cu personalitate care poate influenta soarta oamenilor si mai ales a altor femei, in bine.

Trecand peste introducere si elogiile complet gratuite acordate, din pacate nu ma plateste pentru reclama, voiam sa vorbim astazi despre Lemonade, albumul-film pe care l-a lansat anul trecut.

De asta ziceam ca depaseste barierele, fiindca a trecut de limita impusa de muzica, a trecut in zona de film dar nu e nici film. Este practic un simbiot intre muzica si film, un simbiot perfect. Cel putin in cazul de fata, muzica si filmul nu se paraziteaza deloc reciproc ci se completeaza.

Fiecare piesa de pe album este insotita de un soi de clip, iar toate astea impreuna formeaza pana la urma un album si un film. Filmul este foarte avantgardist si merge cumva spre suprarealism-stiintifico-fantastic. Sunt cadre foarte interesante si treceri foarte misto de la o bucata la alta. Prestatia lui Beyonce este desigur si aceasta pe masura.

Mi-a placut mult de ea si de faptul ca mi se pare ca in aceasta ipostaza sa zic asa, are un machiaj sters, nu iese deloc in evidenta. Dar asa cum se intampla de obicei, tocmai asta face, mergand pe principiul ca less is more. 

Mi se pare ca s-a intamplat asta si cu muzica ei. Beaturile sunt foarte bine lucrate sa fie clar insa muzica e data de vocea ei, nu de negative. Negativele sunt simplute, frumoase insa deloc spectaculoase. Exceleaza aici doar Beyonce, o artista ajunsa la deplina maturitate artistica si in varf de forma.

Mi-a placut mult ideea, am mai vazut ceva de genul la Alicia Keys, insa n-am avut timp sa diger.

Sfatul meu este sa-ti faci timp intr-o zi si sa te uiti la acest muzical de marca.

Lemonade – by Beyonce
4 (80%) 1 vote

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *