Life of Brian | 1979 – Pareri filme

poster viata lui brianEste o comedie – parodie – porcarie. Cuvantul asta ar mai rima cu primele doua atribute.

Este un film ce se vrea a fi o parodie dar nu mi se pare prea reusita. Inceputul este promitator, fix in ziua in care se naste Iisus, fix langa el, in alt staul, se naste si Brian. Este un copil cu probleme, ma-sa e cam bagaboanta si il mai si bate din nastere, este rea, vrea bani etc.

Brian, este dezorientat si creste un soi de pampalau ce vinde fast-food la Coloseum. Acolo se indragosteste de o gagica ce face parte dintr-o secta anti-romani. Intra si el in secta respectiva si de aici incep problemele lui, mai ales in momentul in care este confundat cu Iisus.

Filmul este facut tot de Monthy Python si este fresh nu pot sa spun ca este cliseic insa nu rezonez eu cu el. Mi s-a parut haotic si cred ca e funny daca esti drogat sau ceva de genul.

Ideea mi s-a parut smechera, mi-a placut insa filmul nu m-a dat pe spate. Sincer nu prea m-a amuzat desi este prezentat ca o comedie si am vazut si ca are nota mare pe IMDB. Nu pot sa zic ca e totala pierdere de vreme insa nu e nici un film care sa rupa norma.

Sursa imagine: wikimedia

Life of Brian | 1979 – Pareri filme
Rate this post

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *