Mariah Carey blamata… pentru ce?

Rupt de raceala, zilele astea nu prea am mai fost pe faza cu stirile. Astazi am stat acasa, n-am mers la serviciu, asa ca am profitat de ocazie sa ma pun la curent. Am aflat asadar despre tragedia din Las Vegas, unde un om aparent normal a omorat 59 de oameni si a ranit cateva sute. Tragic, Dumnezeu sa-i ierte pe toti!

Din acea stire am gasit-o si pe asta de aici. Este vorba despre un interviu al lui Mariah Carey, care este intrebata de atac. Bineinteles ca isi exprima regretul pentru cele intamplate si condoleantele familiilor victimelor.

Dovada ca si in USA sunt destui care nu-si folosesc cerebelul, este comentariile lasate la adresa artistei.

Ce i-a nemultumit pe oameni? Opulenta din poza. Intr-un mod stupid, oamenii s-au luat de ea pe motiv ca dom’le, cum sa vorbesti despre durere stand pe o canapea de lux? Intrebarea mea este, ce legatura are una cu alta? Cineva care are bani, nu inseamna ca este neaparat fericit si ca nu simte durere.

Apoi, durerea este durere, o poti simti oriunde, la propiu si la figurat. Daca Mariah vorbea despre saracie stand pe sofaua ei de lux, mai intelegeam sa-i sara lumea la gat. Desi putea sa vorbeasca despre saracie prin prisma propiilor experiente, poate a fost copil sarac cand era mica, nu-i stiu biografia.

Apoi… cu ce a gresit? Ca si-a exprimat compasiunea? Ca este bogata, asta este o greseala? Un Dumnezeu sa-i ierte, spus de cineva in picioarele goale, jegos si nemancat de trei zile, are mai multa valoarea ca unul ce vine din partea unui bogat? Eu cred ca nu.

Ar trebui insa sa discernam si sa gandim inainte sa deschidem gura pe internet.

Mariah Carey blamata… pentru ce?
Rate this post

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *