Piese despre bani

poza cu mici monede piese despre bani

[otw_shortcode_dropcap label=”N” background_color_class=”otw-blue-background” size=”large” border_color_class=”otw-no-border-color”][/otw_shortcode_dropcap]u stiu de ce dar banii au atras intotdeauna suficient de mult incat si artistii sa cante despre ei. O fi miscare de marketing, o fi intamplare? Cine stie. Insa nu conteaza, cred ca fiecare artist, cel putin in zona de hip-hop, are cate o piesa despre bani.

M-am gandit asadar si eu sa fac un top cu piese de genul, sau mai degraba o lista ca mie imi plac toate piesele de aici.

O sa incepem cu piese nu prea vechi, ceva hip-hop relativ recent. Prima piesa ii apartine lui Spike de pe primul lui album solo… bun. Nu mai stiu anul dar nici nu conteaza. Piesa e jumi-juma, jumatate caterinca, jumatate serioasa.

Piese despre bani

In ordine inversa (ca e mai veche piesa asta), avem o piesa de la XXL si 10 Grei care se numeste E vorba de bani. Bucata smechera si pentru vremea aia si pentru vremea asta.

Schimbam stilu’ si ajungem la Macanache. In felul sau specific si mai suav asa, Macanache declara Banu’ e dusmanu’. 

Mai departe, schimbam iarasi stilu’ si ajungem la piesa lui Deliric feat Silent Strike, bucata care se numeste Sefu’ (sefu’ la bani). Bucata buna si aceasta, insa un sound mai nou, mai fresh, mai electric sa zicem asa. Este un pic in zona de trapish dar este ok, mult mai profunda decat pare.

Peunltima piesa de astazi se numeste  O suta de milioane semnata de El Nino si Sisu Tudor. O bucata buna, o piesa care motivationala si despre viata in generala.

Incheiem cu piesa care m-a si inspirat de altfel si anume Bani, bani, bani,  cel mai recent single lansat de B.U.G Mafia. Si ei au mai avut piese despre bani sau macar referiri, sunt convins. Piesa asta insa este ce trebuie, o piesa frumoasa, buna. Mc-ii o dau bine, negativul este lucrat impecabil si asa mai departe.

Daca mai stiti si alte piese despre bani, fie rap fie alt gen (exclus manele), postati mai jos sa facem lista mai mare.

Sursa imagine: pexels.com

Piese despre bani
3.7 (73.33%) 3 votes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *