De ce nu ma mai uit la canalele TV de muzica

posturi tv de muzica proasta

Diverse posturi tv de muzica

De cand am intrat in jocul asta al online-ului, incerc sa fiu la curent cu tot ce misca. Imi place si muzica, pe undeva de asta am si facut site-ul asta ca atare ma intereseaza si ce se intampla pe zona asta. Nu prea ascult radio si nu prea ma uit la posturile de muzica de pe TV si azi mi-am adus aminte de ce.

Aseara si azi, o parte din zi, am ascultat muzica pe TV, pe diverse posturi. Au fost vreo doua-trei posturi unde am ascultat muzica pana am renuntat. M-au scos din sarite sau m-au plictisit maxim.

Asta pentru ca muzica data de ei, nu zic ca e de proasta calitate zic insa ca e muzica programata. Adica in principiu e muzica facuta pe baza de studii de piata si marketing. Tehnic vorbind da, e muzica executata corect, in care s-au investit bani. Daca ma intrebati pe mine insa, lipseste elementul principal, feelingul. Asta e partea naspa cu muzica de radio si de tv, aia facuta special pentru asa ceva. Cel putin, eu gasesc prea putine piese care sa ma miste.

Apoi, se repeta boss, se repeta. Daca pe aia pe Atomic acum 20 de ani ii intelegeam ca aveau putin piese…. pe astia de azi nu ii mai inteleg. Nu stiu, or fi dat bani mai multi aia de-i tin ei in heavy rotation. Altfel nu-mi explic, nu cred ca vrea cineva sa asculte aceeasi piesa de 3 ori in jumatate de ore. Come on, e 2017, avem cu totii net.

In alta ordine de idei, nu stiu cum se selecteaza muzica de la tv si de la radio. Cred ca ar trebui batuti mare parte dintre redactori sau cum s-or numi ei. Asta pentru ca muzica aleasa de ei este cea comerciala sa-i spunem asa. Sunt maxim doua subiecte tratate: dragostea in orice forma si party-urile. Atat. Atat exista pe lumea asta in capul lor, atat. Nu poti sa canti despre nimic altceva se pare.

De asta imi place hip-hop-ul fiindca sunt artisti care nu se sfiiesc sa cante despre animalele lor de comapnie sau chiar despre mancarea preferata.

Muzica trebuie sa fie asemenea vietii ca sa fie relevanta, iar daca viata este diversa, muzica de ce sa stea pe loc?

De ce nu ma mai uit la canalele TV de muzica
4 (80%) 1 vote

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *