Poze pe facebook cu Ileana Ciuculete moarta

Wtf… cam asta a fost reactia mea cand am vazut asta, ca cineva, si destule persoane au cautat asta pe google adica poze pe facebook cu Ileana Ciuculete moarta. Eu am dat peste ea din intamplare, cautam ceva in legatura cu un articol al meu dar pana sa apuc sa postez hopa Penelopa, uite ce a aparut.

Poze pe facebook cu Ileana Ciuculete moarta 

Poze pe facebook cu Ileana Ciuculete moarta

Sunt asa multe probleme la cautarea asta… ca nici nu stiu de unde sa incep cu comentariile.

In primul rand… bai baieti, ce e in capul vostru? Cautarea corecta era poze cu Ileana Ciuculete dezbracata, era ok, pe asta o intelegeam, dar asa? Nu stiu, ce e placut sa vezi un om mort, de ce sa te intereseze asa ceva? Mi se pare morbid, deprimant, trist si asa mai departe. Un om mort, nu mai e om, nu e nimic de vazut. Ce sa vezi, cum arata? Bine in nici un caz. Cum era imbracata? Pentru cine Doamne iarta-ma mai conteaza!? Se pare ca sunt oameni pentru care conteaza, altfel nu cautau chestiile astea pe net.

Apoi, de ce voiau neaparat sa fie pe facebook? Ca sa aiba cum sa dea like, sau ce? N-am inteles asta. Adica cum sa-ti zic eu tie, stimabilii care au cautat din astea pe net, au mai facut si mofturi. Nu era de ajuns sa vada poze cu Ileana Ciuculete moarta, nop, trebuiau sa fie poze pe facebook cu Ileana Ciuculete moarta. Cam cat de dubios sa fii sa cauti pe net Poze pe facebook cu Ileana Ciuculete moarta?

Pe o scara de la 1 la 10, i-as incadra la dubiosenie 12. In continuare nu inteleg, ce e de vazut la o persoana moarta, indiferent de cine e. Sper sa fi cautat doar niste babe mai dubioase, Doamne fereste sa nu fi cautat vreun domn mai dubios, dintre cei care se ocupa cu necrofilia. Doamne fereste!

Sursa imagine: captura de ecran google

Poze pe facebook cu Ileana Ciuculete moarta
Rate this post

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *