Recenzie Satra B.E.N.Z – O.S.O.D – Partea II

Continuam recenzia la Satra B.E.N.Z – O.S.O.D cu piesa 11 de pe album ce se cheama “Umblu dupa bani“. Este o piesa in care baietii s-au deconspirat pentru ca ne prezinta intentiile lor, nu-i asa? Nu ca nu ar fi si ale noastre. 🙂
Mesaj” este piesa urmatoare si ia loc in topul meu personal dupa “Easy” si “Vise de peste“. Mi se pare o piesa smechera, piesa buna, cu mesaj, anti-sistem. Imi place si beatul, e sexy asa, incepe jazzy apoi o arde spre old-school si filme erotice. Piesa este anti-rap sau mai exact anti-mc mai degraba sau anti-fani retardati. Keed cel putin la final, e absolut genial. :))))

Daca in inceputul albumul au cerut “O Doamne, ai mila” acum cer “O Doamne nu ma opri“. Piesa nu este insa deloc una religioasa. 🙂
Vocile” este urmatoarea piesa care a beneficiat si de un videoclip. Piesa este una lirica, cam ego-trap. Buna, ia loc in top patru.
Muzica si banii” cred ca isi cam spune singura povestea. Iarasi imi place Nosfe, versuri bune, smecherie. Si ceilalti baieti se descurca bine.
Trap Army” cred ca este a doua piesa a baietilor in aceasta formula, o piesa buna, de strada. Este o piesa ce a beneficiat si de un videoclip, piesa trap cap-coada.
Albumul se incheie cu un outro ce poarta numele de “Pleaca Satra“. Nu este insa un outro in adevaratul sens al cuvantului, caci este o piesa in toata puterea cuvantului. Beat bun, magistral cu un aer oriental asa. Iarasi rupe Nosfe dar rup si ceilalti baieti. Cred ca Nosfe este cel ce a fost pe toate piesele de pe album, ceilalti baieti au mai luat cate o pauza.

 Puteti asculta intreg albumul gratuit pe youtube, pe canalul oficial Seek Music.
In concluzie, albumul este unul decent, nu atat de trap cat ma asteptam se vede legatura cu rap-ul a tututor de pe aici, radacinile nu se uita se pare si asta ma bucura.
Cel mai mult mi-au placut “Easy”, “Vise de peste”, “Mesaj” si “Satra pleaca”. Astea sunt piese care se noteaza si se vor asculta si in viitor, rup, sunt foarte tari.

Nu uitati sa va abonati la blog (dreapta sus) si sa dati un like si un share paginii mele, Dupa Bloguri.

Recenzie Satra B.E.N.Z – O.S.O.D – Partea II
5 (100%) 1 vote

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *