Acum exista riscul de transexuali. Peste 20 de ani, o sa existe oare ala de roboti?

roboti sexuali

In ziua de azi exista riscul de a te intalni in oras cu o femeie si cand pui o mana intr-o anumita zona, sa fie muult mai plina decat ar trebui, pentru o femeie. Asa cum am vazut desigur si in cateva filme, Maricica s-ar putea sa fie de fapt Maricel. Teapa ta daca nu verifici cum trebuie.

Ma rog, la noi in Romania, nu cred ca exista prea multe sanse sa patesti asa ceva. Adica ma rog, se poate intampla dar mai greu, nu cred ca este la indemana oricui. Ma gandesc insa ca nu prea e riscul asa mare.

Peste vreo 20-30 de ani, asa aproximez eu, daca mai existam pana atunci si nu murim din cauza orgoliilor a maxim 10 oameni (care probabil sunt NF) s-ar putea sa ne luam teapa cu robotii. O fi posibil? Daca de exemplu, patronii de cluburi aduc “roboate” ca sa intretina atmosfera? Daca acestea vor arata perfect uman, astfel incat sa nu-ti dai seama, mai ales daca esti beat? Or sa existe oare atunci roboti sexuali? Ar putea sa fie o chestie noua si enervanta.

Ma gandesc ca si atunci o sa exista riscul de a-ti lua teapa, adica bagi mana stiu eu unde si nu dai de chestii ca la transexuali dar nici de ce te asteptai, ci de un USB. O sa fie naspa daca te prinzi, sau nu?

Si daca iesi cu un asemenea robot in oras, ce ai cere la restaurant? Nu va suparati, o ceafa de porc cu cartofi prajiti pentru mine si un prelungitor pentru domnisoara? Avantajele ar fi ca na, ea n-ar putea fi influentata de alcool, poate doar de vreun scurt-circuit si in cazul asta ar putea sa te duca acasa si tu sa bei linistit, ca porcul care desigur esti.

Nu stiu insa, daca o sa fie mai ok asa sau nu. Desigur, robotii ar putea imbunatati mult viata oamenilor dar tot ei ar putea s-o si distruga. Aici nu ma refer la roboti sexuali, ci la roboti, in general.

Sursa imagine: pexels.com

Acum exista riscul de transexuali. Peste 20 de ani, o sa existe oare ala de roboti?
4 (80%) 1 vote

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *