So, daca istoria a fost deja schimbata? Gen Hitler a castigat deja razboiul insa s-a intors cineva in timp si i-a lesinat planurile?

Salutare. Haideti sa ne jucam din nou de-a “dar daca…”. De data asta insa luam la ochi o teorie preferata a omenirii. Este vorba despre calatoriile in timp si despre manipularea istoriei, daca aceasta este posibila.

Stiti cu totii ca sunt milioane de filme si carti pe tema asta, nici macar nu ma chinui sa dau exemple. Cel mai cunoscut sau unul dintre cele mai cunoscute pe tema asta cred ca este seria “Back to future”. Sunt absolut sigur insa ca si voi chiar daca nu ati vizionat filme/citit carti pe tema asta v-ati dorit macar o data sa va intoarceti in timp ca sa reparati vreo buba facuta la un moment dat. Manipularea timpului, ramane inca o mare chestie pentru omenire (asta daca nu a facut-o deja cineva si nu stim noi). Nu m-ar mira prea mult.

Cred ca cele trei mari dorinte ale omenirii sunt: nemurirea gen tinerete fara batranete si viata fara de moarte, teleportarea si calatoria in timp.

Din pacate nici una dintre ele nu a fost pana acum pusa in practica, sau cel putin nu se stie. Exista modalitati de a trai vesnic insa asta se intampla prin intermediul artei, nu asa pe stomacul gol. Sau ma rog, ideea este sa faci ceva care sa te propage in analele istoriei. Grija mare insa sa nu ajungi in analul istoriei, e diferenta mica.

Deci intrebarea zilei pentru astazi este: voi ce credeti, a fost istoria schimbata de o calatorie in timp? Daca de fapt, Hitler si ai lui au castigat al doilea razboi mondial? Cum ar fi aratat lumea acum? Dar daca, undeva in 2015 sa zicem sau undeva in anul 3.000 cineva s-a intors in timp cu planurile pentru bomba atomica si I-au facut astfel sa piarda razboiul?

Voi ce credeti, ar fi posibil? Si daca v-ati putea intoarce in timp si schimba ceva… ce ati schimba?

Sursa imagine: pexels.com

So, daca istoria a fost deja schimbata? Gen Hitler a castigat deja razboiul insa s-a intors cineva in timp si i-a lesinat planurile?
Rate this post

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *