So, deci ce ai face daca ar veni cineva la tine intr-o zi, sa-ti zica ca e din viitor si tu l-ai trimis?

Hei, continuam seria articolelor cu “daca” doar ca le-am schimbat denumirea ca sa nu va prindeti voi. Glumesc. Sau nu.

Tema propusa pentru discutia de astazi este una simpluta, motiv pentru care nici articolul nu o sa fie prea lung. N-are de ce. E probabil o idee livrata de subconstientul meu provenita probabil din seria de filme “Terminator” sau ceva asemanator.

Intrebarea este una singura: ce ai face daca ar veni cineva la tine sa-ti zica ca vine din viitor, tu l-ai trimis si ca tu esti ala care trebuie sa salvezi lumea. Insa, ca sa salvezi lumea trebuie sa-ti:

– castrezi cainele;
– castrezi/ucizi partenerul de viata;
– killaresti presedintele;
– spargi cladirea guvernului sau ceva;
– alergi dezbracat pe strada etc.

Ati prins ideea, cineva care sa va puna sa faceti ceva ilegal/imoral/indecent in numele omenirii care trebuie salvata. Ce ati face in situatia asta, ati face-o sau nu?

Ce dovezi I-ati cere respectivului mesajer, ce ar trebui sa aiba la ei, cum ar trebui sa va convinga? Care ar fi argumentele care ar trebui sa va faca sa cedati? Ar trebui sa fie o lupta tu contra tu. Tu cel din viitor, o fiinta mult mai avansata, mai matura, mai inteligenta etc. Care ar trebui sa-l convingi pe tu cel din trecut sa faca niste chestii deloc ok.

Ramane intrebarea cum ar trebui procedat si mai ramane intrebarea daca ai face-o. Poate cineva ti-ar spune sa mergi sa-l ucizi pe Trump fiindca o sa declanseze ultimul razboi mondial al omenirii (perfect posibil). Ai face-o sau nu?

Daca aveti curaj, astept sa-mi spuneti intr-un comentariu, mai jos cum ati proceda intr-o asemenea situatie. Daca nu scrieti o sa consider ca va este frica si nu ne putem baza pe voi pentru salvarea omenirii.

Sursa imagini: pexels.com

So, deci ce ai face daca ar veni cineva la tine intr-o zi, sa-ti zica ca e din viitor si tu l-ai trimis?
Rate this post

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *