Cand viata iti da fasole, mananc-o!

politia anti subiecte fumate

Sunt satul de citate de doi lei. Nu stau eu sa reiau de ce e aiurea sa pui tot timpul citate pe facebook, au scris altii de mult timp, mult mai bine. Ma enerveaza cand se si repeta. Macar de le-ar parafraza un pic oamenii sau ceva de genul. No fucking way, nici macar atat.

Asta cu Daca viata iti da lamai atunci fa limonada l-am auzit de sute de ori cred ca in toate formulele posibile. Internetul ar trebui sa aiba undeva un colt, un site unde sa fie depozitate subiectele fumate.

Nu stiu, ar trebui sa existe un algoritm care daca vede ca incerci sa postezi ceva pe facebook care contine cuvintele daca, lamai  si viata (pentru cazul de fata) sa-ti dea o mare bucata peste bot si un ban de o ora.

Cand o sa ajung dictator, asa o sa fac, ca la taximetristi. Ai dat-o in bara cu ceva? Zbang, suspendare. Doua ore nu mai ai voie la net. Ia zi, mai postezi acum rahaturi sau te potolesti? Ai dat like la un rahat si nici n-ai deschis articolul, iar ban. Ai dat like inainte sa asculti, ban o luna. Nu te uiti daca subiectul despre care postezi tu e fumat, iar iti iei ban.

A nu ma intelege gresit, eu nu vorbesc aici de acele subiecte evergreen, ca alea sunt altceva. E ok sa avem continut de acel gen, dar este o situatie diferita. Subiectele fumate sunt pur si simplu subiecte fumate.

Cam ca glumele alea pe care le face tac-tu de vreo 20 de ani sau oricare membru al familiei. La un moment dat boss, pur si simplu nu mai este amuzant sa mai vezi aceleasi chestii postate de alti oameni care indraznesc sa se creada si spirituali pe deasupra.

Prea mult. Deci de aia, daca viata iti da fasole, s-ar putea sa te balonezi.

Cand viata iti da fasole, mananc-o!
4 (80%) 1 vote

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *