Te-am visat azi noapte

– Hei, ce faci! Ce ciudat sa ne intalnim asa, brusc, in drum spre munca la care lucram amandoi! Tocmai imi doream sa te vad ca am sa-ti zic ceva, zise Marlena in timp ce mergeam spre munca.
– Da? Ce? raspund eu fara chef.

Si incepe. Nu se prinde de tonul meu, ca e prea preocupata de visul ei. Ca m-a visat azi-noapte si da-i si povesteste fara sa ma intrebe daca sunt sau nu curios sa aflu.

Pisi, NO ME IMPORTA!

Daca nu ne… iubeam, atunci nu ma intereseaza si n-are nici un sens sa-mi spui. Singura chestie pe care o accept in afara de asta, e sa-mi povestesti daca e extrem de amuzant. Atat de amuzant incat ai facut de trei ori pe tine de ras pana acum. Altfel, abtine-te.

Da, stiu, ti s-a parut ciudata nu stiu ce faza, nu stiu ce ti s-a intamplat si din astea. E creierul tau la mijloc, nu al meu asa ca nu te supara dar nu vreau sa aud. Stiu, era ciudat, stiu, era nu stiu cum, dar mai lasa-ma in pace. Daca-mi povestesti nu stiu ce rahat, automat imi va ramane in subconstient si atunci o sa stau sa ma gandesc toata ziua la ce mi-ai spui tu.

De ce sa-mi stric eu ziua si sa-mi impovarez capul si asa hiperactiv si doldora de tampenii si cu tampeniile tale? Nu bat eu destul campii, acum sa-i mai bat si pe ai tai?

Uite de asta nu vreau sa aud daca si cand cineva m-a visat, cu exceptia celor doua situatii mentionate la inceput. Incolo… sa ma lase oamenii in pace. Nu vreau sa stiu ce au visat, nu vreau sa stiu nici ce inseamna, nu vreau sa stiu nimic.

Sursa imagine: pexels.com

Te-am visat azi noapte
Rate this post

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *