Twista – Crook County | #hip-hop

Ziceam mai demult ca nu prea mai scriu despre muzica pe aici sau cel putin, nu recenzii de albume. Am fost cumva dezamagit de feedback dar daca muzica e buna, atunci n-ai cum sa nu scrii despre ea. O fac de drag, sa ma asculte si altii.

Cumva rupt in ultima vreme de ce s-a mai intamplat in hip-hop, la nivel mondial, m-am apucat sa mai dau play unor albume. Sa vad si eu cum mai suna si ce mai scoate lumea in 2017.

Twista, e un artist pe care orice hip-hop headz ar trebui sa stie, este un veteran al genului si foarte apreciat pentru flow-ul sau si cadenta foarte rapida. Este cu siguranta unul dintre cei mai rapizi mc-ii ever, livreaza in stillul chooper. Este un stil cu o cadenta anume, foarte ritmat si foarte interesant. Unul dintre cei mai cunoscuti pentru acest stil este si Tech N9ne, unul dintre mc-ii mei preferati ever.

Fiind fan al acestui stil, cand Twist a scos album, am zis ca trebuie sa-l ascult si n-am gresit. Aici, pe acest album am gasit una dintre piesele mele ce va ramane cu siguranta in playlist o buna bucata de timp.

De ce? Pentru ca-mi da un vibe superb, ma face sa ma simt bine, mai ales daca o ascult dimineata. Efectiv, ma binedispune si atunci… cum sa n-o ascult?

Dar pana ajungem la ea, as vrea sa va spun ca este un album bun, consistent. Twist livreaza excelent si ca flow si ca lirica, imi place mult stilul sau. De asemenea, chiar daca albumul are influente trap, Twist s-a aliniat si el la modern, este un trap ascultabil. Mc-ul nu face rabat de la stilul sau, mie mi se pare ca mai mult a adaptat trapul stilului sau, decat invers.

Adica, nu s-a apucat doar sa mormaie pe piese si sa se repete la nesfarsit iar ca lirica, albumul este diversificat. Detalii gasesti aici, eu te las sa ascuti piesa de care vorbeam mai sus.

Sursa imagine: Photobra Adam Bielawski 

Twista – Crook County | #hip-hop
Rate this post

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *