Untamed 1955 – Parere film

Actiunea are loc prin 1847 si incepe prin Irlanda. Acolo, un domn Paul merge la curtea unui mosier/afacerist etc cu gandul sa cumpere niste cai. Fiica acestuia, Katia insa si-ar dori sa intre si ea in tranzactie insa acest Paul, este cu gandul doar la Africa de Sud si la dezvoltarea ei. Drumurile lor se despart, ea se casatoreste cu un alt barbat etc. Se intalnesc insa peste ani si dragostea lor s-ar putea sa reapara.

Film de aventura-dragoste sa zicem. Ma asteptam ca actiunea sa aiba loc in Africa de Sud mai complet asa si sa fie mai multe lupte cu zulusii insa m-a cam dezamagit. A fost mai siropos decat ma asteptam eu. Bunicel film, merita vazut daca ai chef de ceva de epoca insa nu in mod special. Nu este un film rau insa nici un film exceptional. Ma cam enerveaza pozitia femeii in acest film, fiindca aceasta Katia, vazuta din afara pare cam bitchie, usuratica si nu numai. Genul de femeie fatala ce face barbatii sa se bata pentru ea la propiu si care sa speram ca o sa dispara in curand.

Nota mea pentru acest film este un 6 asa cu indulgenta. Vi-l recomand si da si nu, nu m-am hotarat inca.

Printre fazele wow, mi s-a parut cea in care un fulger despica un copac in doua si acesta pica la pamant. Sper din tot sufletul sa fi fost un trucaj fiindca era ditamai copacul, care probabil avea cateva zeci/sute de ani.

Untamed 1955 – Parere film
Rate this post

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *