Vai ce chin cu check-in

Vai ce chin cu check-in-ul asta. Unii oameni fac abuz de orice chestie doar pentru ca e la moda si nu inteleg cum se foloseste.

Ma amuzam acum vreo cativa ani, aveam o colega noua care in fiecare dimineata venea la munca si-si dadea check-in. Ni se parea amuzaunt, ne gandeam ca ea nu mai avea nevoie de nici un sistem de contorizare. Sa-si dea check in si e ok.

Apoi, am vazut oamenii dandu-si check in cam peste tot, mai au putin si-si dau si in baie si-n bucatarie. E stupid. Eu tot nu inteleg rolul acestui check in dar nu vreau s-o fac pe hipsterul astazi. Ok, se merge pe ideea de a vedea dusmanii sa zicem ce bine o duci tu, cat te distrezi si din astea. Da, e o nevoie a fiecaruia in parte de a fi admirat, invidiat si etc. Practic, e vorba de attention hor cum s-ar spune. E o metoda moderna de a cersi atentie.

Trecem mai departe, cred ca pana la urma cand eram mici macar toti am urlat macar o data ca sa ne bage parintii in seama sau chestii de genul asta. Insa cred ca unii nu au inteles principiul, nu functioneaza daca nu e ceva wow.

Da, s-ar putea sa te invidieze Maricica daca dai check in intr-un club scump. S-ar putea sa te invidieze si daca te duci in Spania, Italia, Thailanda, #oricelocinafaraarealuluitau dar nu functioneaza daca il dai in locuri comune.

Am vazut acum ceva vreme pe facebook pe cineva care-si daduse check in Carrefour si mai era si cu sotul. Daca-si dadea check in cu Smiley in Carrefour era o chestie, dar asa? Pe langa asta, oamenii nu inteleg cat de periculos e asta. Ar trebui sa inteleaga ca un check in de genul asta il poate costa o casa sparta.

Daca noi folosim facebook, hotii de ce n-ar face-o? Stim cu totii ca sunt foarte inventivi, ca doar sunt romani. Asa ca atentie.

Sursa imagine: pexels.com

Vai ce chin cu check-in
4 (80%) 1 vote

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *